Design District

Met nieuwe introducties, en de Dutch Original Sound heeft dUTCH ORIGINALS zich gepresenteerd op Design District.

 

Na eerdere nieuwe introducties dit jaar, van de labels Gispen Classics en Gispen Today, presenteerde dUTCH ORIGINALS in de van Nellefabriek een nieuwe tafel die zowel als eetkamertafel of vergadertafel kan worden gebruikt. Tevens introduceert dUTCH ORIGINALS een flexibele multi functionele werkplek.

Veel aandacht was er ook voor de Gispen Classics 533. Een nieuwe tafel die zowel als eetkamertafel of vergadertafel gebruikt kan worden. Dit nieuwe ontwerp van art-director Richard Hutten is geïnspireerd op de door Wim Rietveld ontworpen Gispen 530 tafel uit 1952. De 533 is een tafel zonder tafelhoofd, waardoor de functie van communicatietafel door iedereen werd herkend! De vorm van de tafel, een reuleaux-driehoek met sterk afgeronde hoeken roept bij veel interieurontwerpers al direct een scala aan toepassingen op.

Willem Hendrik Gispen had een grote traditie in het ontwerpen van bureaus en werkplekken, om hieraan een nieuwe impuls te geven, komt dUTCH ORIGINALS met de Gispen Today zit-sta werkplek. Deze electrisch in hoogte verstelbare werkplek wordt gepresenteerd met een multiplex blad met afgeronde hoeken en een bladbedekking in grijs linoleum. Letterlijk een zit-sta werkplek op niveau! De Gispen Today zit-sta werkplek is op Design District gepresenteerd in combinatie met de Gispen Today 201XL bureaustoel.

Naast deze twee introducties zijn ook de met een 100% recyclebare stof beklede Gispen Classics 1401 en de 1410 gepresenteerd.

De gebruikte stof is de Revyva Atlantic en is gemaakt van 100% gerecyclede polyestergaren, afkomstig van PET-flessen.

 

Zo worden deze klassiekers nog duurzamer!