UW DESIGNKLASSIEKER IN EEN NIEUW JASJE

Vakmanschap

Een designklassieker wil je opnieuw stofferen met het vakmanschap waarmee het meubel is gemaakt. Dutch Originals bezit dit vakmanschap. Alle stofferingswerkzaamheden worden in onze fabriek in Asperen uitgevoerd door professionele stoffeerders. Dankzij onze jarenlange ervaring staan ​​wij garant voor een uitstekende kwaliteit en afwerking. Herstofferen is dé manier om een designklassieker of een vintage meubel waarvan de bekleding versleten is of stukgegaan een tweede leven te geven. Bijna alle stoffen, dessins en kleuren zijn mogelijk. De klassieke rib, hoogwaardig leder of één van de andere kwaliteitsstoffen van onder andere Kvadrat, De Ploeg, Keymer, Camira of Vyva Fabrics.

Duurzaamheid
Hergebruik, waarde behoud en minder gebruik. Het zijn de sleutelwoorden van de circulaire economie. Dutch Originals gelooft in de circulaire principes. Het is onze overtuiging dat goed ontworpen meubels garant staan voor een duurzaam interieur zodat de Gispen stoelen, banken en fauteuils generaties mee kunnen gaan: de antiquiteiten van de toekomst! Ons doel is ervoor te zorgen dat meubilair geen afval wordt, maar altijd van waarde blijft. Een goede kwaliteit Gispen stoel is niet aan het einde van zijn leven omdat de stof of de zitting versleten is. Kies er voor uw geliefde stoel of Gispen bank te herstofferen, dat is het beste alternatief voor een nieuw leven.

Besparing
Met herstofferen van uw Dutch Original kunt u tot 50% besparen t.o.v. nieuwkoop.

Daarbij monteren wij ook nog gratis nieuwe vloergeleiders ter waarde van € 40,- per meubel (vloergeleiders + montage).

Uw meubelstuk ziet er weer als nieuw uit en krijgt zo een tweede leven.

 

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag ons om advies en wij voorzien u van prachtige ‘nieuwe’ meubels. Kwaliteit Gispen meubilair is het herstofferen meer dan waard!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte

of vul het contactformulier in. 

HERSTOFFERING IN LEDER !

Naast genoemde besparingen, is er nu ook een extra aanbod van leer uit onze voorraad.

Diverse huiden worden aangeboden voor de A-stof prijs. Een mooie gelegenheid om uw designklassieker in een lederen bekleding uit te voeren.

 

Met deze (op locatie) uit te zoeken actie-leersoorten betekent dit voor een herstoffering van uw designklassieker het volgende:

– Bij herstoffering van een Gispen 412 fauteuil in leder uit leercategorie 3:
  een voordeel van € 535,- per fauteuil

– Bij herstoffering van een Gispen 101 in leder uit leercategorie 3:
een voordeel van € 100,- per stoel
– Bij een herstoffering van een Gispen 413R in leder uit leercategorie 3:
een voordeel van € 270,- per stoel

 

Het is ook mogelijk om een geheel nieuw Dutch Originals design te voorzien van deze actie-leersoorten. Neem contact met ons op voor meer informatie betreffende deze mogelijkheid.