UW DESIGNKLASSIEKER IN EEN NIEUW JASJE

Vakmanschap

Herstofferen is vakmanschap. Dutch Originals heeft hier decennia lang ervaring mee. Het is dé manier om een designklassieker of een vintage meubel waarvan de bekleding versleten is of stukgegaan een tweede leven te geven. Bijna alle stoffen, dessins en kleuren zijn mogelijk. De klassieke rib, hoogwaardig leder of één van de andere kwaliteitsstoffen van onder andere Kvadrat, De Ploeg, Keymer, Camira of Vyva Fabrics. Alle stofferingswerkzaamheden worden in onze fabriek in Asperen door professionele stoffeerders uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij een uitstekende kwaliteit en afwerking.

Duurzaamheid
Hergebruik, waarde behoud en minder gebruik. Het zijn de sleutelwoorden van de circulaire economie. Dutch Originals gelooft in de circulaire principes. Het is onze overtuiging dat goed ontworpen meubels garant staan voor een duurzaam interieur zodat de Gispen stoelen, banken en fauteuils generaties mee kunnen gaan: de antiquiteiten van de toekomst! Ons doel is ervoor te zorgen dat meubilair geen afval wordt, maar altijd van waarde blijft. Een goede kwaliteit Gispen stoel is niet aan het einde van zijn leven omdat de stof of de zitting versleten is. Kies er voor uw geliefde stoel of Gispen bank te herstofferen, dat is het beste alternatief voor een nieuw leven.

Besparing
Met herstofferen van uw Dutch Original kunt u tot 50% besparen t.o.v. nieuwkoop. Uw meubelstuk ziet er weer als nieuw uit en krijgt zo een tweede leven. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag ons om advies en wij voorzien u van prachtige ‘nieuwe’ meubels. Onze Dutch Originals dealers staan graag voor u klaar. Kwaliteit Gispen meubilair is het herstofferen meer dan waard!

 

Neem vrijblijvend contact op met één van onze dealers voor de mogelijkheden en een offerte of vul het contactformulier in.