Levertijd en verzendkosten


Levertijden

Producten die wij op voorraad hebben leveren we binnen 1 week nadat uw betaling door ons is ontvangen. Meubels die gestoffeerd moeten worden hebben een langere levertijd, afhankelijk van de gekozen stof (2-4 weken).

Heeft u het product sneller nodig, neem dan contact met ons op. We doen ons best om u tegemoet te komen. Wij leveren maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur.
U ontvangt een bevestigingsmail zodra uw bestelling is ontvangen.

Verzendkosten

Voor bestellingen in onze webshop berekenen wij verzendkosten.

Leveringscondities

  • Uw bestelling (voorraad product) wordt binnen 5 werkdagen verzonden.
  • Wij bezorgen alleen op een fysieke adressen, dus géén postbusnummer.
  • Meubilair wordt standaard bij u op de begane grond achter de eerste deur geleverd.**
  • Leveringen vinden plaats door heel Nederland, de Waddeneilanden zijn op aanvraag.
  • Pakketten die wij per post versturen worden verder verzorgd door PostNL*.
  • Pakketten die wij te groot achten door gewicht en/of volume worden in eigen beheer of een door ons ingeschakelde professionele meubeltransporteur bij u bezorgd. De transportkosten blijven ongewijzigd.

* Pakketten bezorgd door PostNL
Het is mogelijk dat de bezorger vraagt om een handtekening voor ontvangst. Als u niet thuis bent tijdens de eerste en tweede afleverpoging, althans het pakket niet in ontvangst kan nemen, laat de pakketchauffeur een kennisgeving achter in uw brievenbus. Na twee mislukte aanbiedpogingen wordt het pakket naar een postkantoor of PostNL servicepunt bij u in de buurt gebracht. U heeft dan drie weken de tijd om het pakket op te halen. U dient in dat geval de kennisgeving en een legitimatiebewijs mee te nemen.

**Maatregelen Corona-virus
Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt onze bezorgdienst extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van de bezorgers en onze klanten staan daarbij voorop.
Tijdelijk wordt uw bestelde meubilair naar binnen gebracht, maar voor de deur afgeleverd.

Mocht u anders wensen dan kunt u dit aan ons doorgeven en wordt uw bestelling bezorgd zodra de situatie het weer toelaat. 

Kleine onderdelen en accessoires worden met PostNL geleverd. Zolang dat veilig en gezond kan, blijft PostNL op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via post en pakketten heel klein. Zij geven aan dat er geen bewijs is dat mensen door post en pakketten besmet zijn geraakt en raden in het algemeen aan om regelmatig je handen te wassen. Zie ook de informatie op de website van het RIVM. Wij blijven de situatie op de voet volgen en nemen maatregelen als dat noodzakelijk is.
PostNL zorgt er voor dat de medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.