Garantie. Maak optimaal gebruik van de Dutch Original garantie.

Hoogste kwaliteitseisen

De producten van Dutch Originals worden streng gecontroleerd op kwaliteit. Ieder product dat de fabriek verlaat, voldoet gegarandeerd aan de hoogste kwaliteitseisen

 

Controlelabel

Al onze producten zijn voorzien van een controlelabel met serienummer. Dit label vindt u aan de onderzijde van het product. Wanneer u uw product online registreert, bent u verzekerd van service mocht uw aankoop niet aan alle kwaliteitseisen voldoen.

 

Garantiebepalingen

Dutch Originals biedt u een garantie conform de EU-garantierichtlijnen en de bepalingen van het CBM (Centrale Bond van Meubelfabrikanten). Deze garantietermijn gaat in vanaf de factuurdatum. De garantie op de stoffering geldt uitsluitend voor stof/leer dat standaard in de collectie is opgenomen. Ingezonden stof- en leersoorten vallen niet onder deze garantie. De garantie op de stoffering vervalt indien het meubel elders wordt geherstoffeerd. De garantie geldt voor normaal gebruik en voorgeschreven onderhoud. Ongewoon of onzorgvuldig gebruik (bijvoorbeeld plaatsing van het meubel in direct zonlicht), ondeskundig onderhoud en normale slijtage vallen niet onder de garantie.

 

Online garantiebewijs

Met grote zorg en controle worden de producten van Dutch Originals gefabriceerd. We streven naar de hoogste kwaliteit. Desondanks willen wij u een goede service bieden wanneer er onverhoopt een probleem met uw product mocht zijn. Om u snel en accuraat te informeren verzoeken wij u bijgaand formulier in te vullen. Uw gegevens worden gebruikt bij eventuele garantieclaims of om u, desgewenst, op de hoogte te houden van onze producten.